18.07.2020

Robopartans Varna

 

0893761067

Записване

24 човека турнир

Bracket

Място

Училище по роботика “Robopartans” има за цел да събуди и затвърди интереса на учениците към физика, информационни и комуникационни технологии, математика и като цяло технически науки. Наша мисия е подобряване на обучението в тези области. В училището даваме възможност на учениците да мислят, грешат, създават и да бъдат оригинални. Преподавателите организираме демонстрации, работни срещи, курсове и занятия по роботика с ученици от всички училища. С помощта на реални роботи предоставяме един по-практичен поглед към науката.

 
 

Организатори

Robopartans Series е младежка организация, занимаваща се с организиране на StarCraft турнири. Имаме пет събития зад гърба си.

Владимир Чавдаров

Александър Павлов

Мартин Грозев

Вилиам Доков

Борис Шабарков

 

Партньори

 

Правила

​​Схема на турнира:

     Турнирът ще се проведе в две фази. В първата фаза участниците ще бъдат разпределени в 4 групи по 6 човека. Групите ще се играят всеки срещу всеки. Мачовете се играят едновременно във всяка група, така че не може 2 или повече човека да ползват един компютър! Всяка среща от груповата фаза се състои от 1 игра (best of 1). След като груповата фаза приключи, от всяка група излизат по четирима участници.

 

При тайбрейк в групата се играят елиминационни мачове до последен оцелял.

Например шест човека в групата и тримата последни са с равен брой точки. Тогава се тегли жребий и изтеглените играят един срещу друг, победителят играе срещу третия и който спечели (последният оцелял) е четвърти в групата (за този пример).

    

Втората фаза от състезанието ще бъде директна елиминация. Там срещите ще бъдат best of 3.

Възможни са промени по формата по време на турнира. Ако това се случи ви уверяваме, че ще бъдете уведомени от своя админ.

Следене на мачовете:
 

Bracket


 

Създаване на игра:

        Как ще влезем в едно и също lobby, за да си играем срещата? Това ще се случи по следния начин: Всички участници се присъединяват към общия чат в StarCraft на име Robopartans. След това намирате опонента си, каните го в party, и GL HF! :)

Преди всяка среща:

Преди започването на игра двамата участници трябва да обявят, че са готови на своя админ. След като получат одобрение от него, те могат да започнат мача си. Избирането на картата на игра става чрез последователно банване на карите от официалния map pool на Blizzard, докато не остане само 1 карта, на която ще се играе. При срещите bo3 картите ще бъдат три.

След всяка среща:

След като срещата ви приключи, отивате заедно с опонента си при вашия админ, за да съобщите резултата. След това той ще ви каже (или ще погледнете сами) с кого е следващата ви среща. Тази процедура е изключително важна за нормалното протичане на евента и молим всички участници да я спазват стриктно.

Отразяване на мачовете:

        Както знаете ще имаме предаване на живо в Twitch и видео стена на място след края на груповата фаза. Коментаторите за всеки мач ще са двама. Стриймваната среща ще е по избор на кастърите.


 

Лично обурудване:

Носете си личен компютър и периферия (задължително!). Забранява се двама участници да споделят компютър!


 

Map Pool:

Ще се играе на ладър картите, на които ще се играе към дата 18.07.2020г.

 

Starcraft II Logo Mod

Тук можете да свалите нашия Starcraft II Logo Mod, който се поставя в папка Documents\Starcraft II , и когато направите Custom game, използвайки mod-а WCS Gameheart ще ви се появят слайдери, чрез които можете да изберете вашия клан, ако сте от RBP3, Gplay, IsIMBA, Iron Chain, Li3 или Psi. Също така, ако искате можете да дарите колкото искате в замяна на mod-а, като всички пари отиват за награден фонд на Robopartans StarCraft Infinity Edition 2020!

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now